Задържаха крумовградчанин за побой, проверяват мъж заплашвал непълнолетна

18-годишен е задържан в РУ-Крумовград за нанесени юмручни удари на 17-годишен. Скандалът станал вчера около 11,30 часа. По първоначални данни в основата на конфликта били разменени обидни реплики в социалните мрежи. Материалите по случая ще бъдат внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство за налагане на административно наказание.

Нерегистриран автомобил бил засечен вчера при проверка от полицаи от РУ-Кирково. С „Фолксваген“, кърджалийска регистрация, се движил 43-годишен и бил спрян в района на ГКПП „Маказа“. При направена справка станало ясно, че колата е с прекратена регистрация по чл.143, ал.15 от ЗДвП заради неизпълнение задължение на собственика да регистрира придобито моторно превозно средство в двумесечен срок.

С постановление на Районната прокуратура в Момчилград в полицейското управление в Кирково е започната проверка по чл.144, ал.1 от Наказателния кодекс за отправени закани за разправа. Заплахите били насочени към непълнолетна от бивш неин познат. Група „Охранителна полиция“ работи по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини