Транспаранти на ПФК”Арда” посрещат гостите на Кърджали

Изображение 1 от 2

    От вчера транспаранти на ПФК „Арда” посрещат гостите и жителите на Кърджали.Те призовават за подкрепа фенове и симпатизанти на футболния ни тим.На тях е изобразена емблемата на отбора.Самите транспаранти са в цветовете на  клубния екип.

    Транспарантите бяха поставени вчера на входа на Кърджали откъм Хасково.Заедно с тях на стълбовете бяха провесени и транспаранти на Община Кърджали.

    Ще припомним,че ПФК „Арда” е тимът с най-голямата футболна агитка в втора професионална лига.

    Георги Кулов 

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      La
      Latrelle Black
      0 0
      11:47, 28 авг 2019
      Моите кратки показания за това как получих заем

        Здравейте всички, че се казвам Смит Принс от Текса, САЩ. Тук съм, за да свидетелствам как получих заема си от Робърт Томсън, след като кандидатствах няколко пъти от различни кредитори, които обещаха да помогнат, но никога не ми дадоха заема. Докато един мой приятел не ме запозна с Робърт Томсън, той обеща да ми помогне и наистина го направи, както обеща, без никаква форма на забавяне. Никога не съм мислил, че все още има надеждни заемодатели, докато не се срещнах с Робърт Томсън Волф, който наистина помогна за заема и промени вярата ми. Не знам дали по някакъв начин се нуждаете от истински и спешен заем. Бъдете свободни да се свържете с Робърт Томсън чрез имейла му: roberth_tomson001@outlook.com.
    • 2
      Ho
      Hope Elinal
      0 0
      18:20, 9 фев 2020
      Добър ден за вас, видях вашата поща в интернет по отношение на получаване на заем за плащане на дълга ви и стартиране на нов бизнес, искам да знаете, че сте на правилното място да кандидатствате за заем, предлагам лична заем на всички, които се нуждаят от финансова помощ с 2% лихва, ако се интересувате, любезно се върнете при мен чрез имейл адрес: Kplendes@outlook.com
    Последни новини