Задържаха чанти и тениски менте на КПП "Чилик"

183 артикула с лого на 8 защитени търговски марки са били открити при специализирана операция на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОД на МВР-Кърджали, разпоредена със заповед на старши комисар Венцислав Момчилов. Проверките са били извършени в търговски обект в областния град и в автобус на КПП „Чилик“ в събота и неделя. В магазина полицаите открили 27 броя тениски, дънки блузи и якета, а в автобуса 156 чанти, колани и тениски от защитени търговски марки, използвани без разрешение на носителя на авторското право. Стоките са иззети и са на съхранение в дирекцията. Работата по случая продължава сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ по чл.172б, ал.1 от Наказателния кодекс.

 Извършител на кражба от вила е бил установен от полицаи от РУ-Кърджали в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. 34-годишен кърджалиец е бил задържан за срок до 24 часа в петък в 13 часа. При извършена проверка във вила, обитавана от мъжа, бил намерен инвентар, откраднат от постройка в областния град в края на месец февруари. Вещите са иззети, разследващ полицай продължава работата по образуваното досъдебно производство.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Хи
    Хихи
    1 0
    15:17, 18 мар 2019
    До кога държавните органи безплатно ще защитават марките?? Те нищо не плащат на държавата! Хората сами да решават, искат или не ментета! Рекламите на същите заробват съзнанието на деца и тинейджъри!
Последни новини