Стамен Белчев: Държа много на дисциплината в Арда

Бившият треньор на ЦСКА - Стамен Белчев, замени Стойчо Стоев (поел Лудогорец) в тима на Арда. Ето какво бяха първите му думи начело на кърджалии, които през този сезон се борят за промоция в Първа лига.

"Тук съм бил футболист в Кърджали. Играл съм 6 месеца. За сегашния отбор - имаме потенциал, можем да постигнем целта, която е поставена пред отбора. Целта е влизане в А група".

"Разликата с втория е 8 точки. Както са много, така са и малко. Бързо се стопяват. Надявам се да покажем едно добро лице и да бъдем постоянни в изявите си на терена. На това ще държа най-много".

"Договорът ми е за година и половина. Знаете - когато не са доволни, по всяко време може да се прекрати. Шест месеца плюс една година".

"Държа много на дисциплината. Аз съм с играчите 2 или 3 часа на ден. Трябва всеки от тях да знае, че има сериозен ангажимент към футболния клуб - най-вече да си спазват правилата извън терена, в личния живот и т.н.".

"Ще опитаме да извлека максималното от всеки един от играчите. Първо, трябва да ми доставя удоволствие с работата. Има неща, които трябва да се подобрят. Нека да остане за съблекалнята това".

"Всеки един мач е важен. Не деля мачовете на важни и неважни. Дали играем срещу първия, или последния ще подходим по един и същи начин. Не трябва да гледаме класирането. Трябва да покажем най-доброто на това, което сме способни".

topsport.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини