Айдън Осман дари с цвете всяка служителка на община Черноочене

Кметът на общината Черноочене Айдън Осман за поредна година засвидетелства своето уважение към представителите на нежния пол в администрацията. По случай 8-ми март – Международния ден на жената подари червен карамфил на всички общински служителки и кметиците на населените места от района. Пожела им да бъдат щастливи, обичани и ценени от мъжете, а работният ден за жените от администрацията продължи с усмивки и повече настроение.

„Позволете ми в този специален ден да поднеса нашите сърдечни поздрави и пожелания“, каза Айдън Осман. Той изрази признателността си на дамите в администрацията за ежедневната работа. Подчерта, че както жените са добри домакини и майки, така през годините са се доказали като добри ръководители и администратори.

Служителките благодариха на кмета на общината за жеста. Пожеланията на Айдън Осман бяха посрещнати от дамите с благодарност и вяра, че техния професионализъм и упоритост в работата са ценени, наред с тяхната всеотдайност, любов и загриженост към семейството.

От 36-тима кметове и кметски наместници на населените места в община Черноочене 10 са дами.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини