Завардиха Момчилград, 3 акта и 8 фиша за 2 часа

82 автомобила са били проверени при специализирана операция с цел ограничаване на предпоставките за тежки пътни произшествия на територията на РУ-Момчилград вчера от 14 часа до 16 часа. Установените нарушения са 11 и за тях са съставени 3 акта и 8 фиша по ЗДвП.

Проверка за управление на нерегистрирано моторно превозно средство е започната в РУ-Кърджали. 26-годишен се движил с „Фолксваген“ в село Стремци и бил спрян от полицаи. При направена справка се установило, че лекият автомобил не е регистриран по надлежния ред. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“.

 Около 30 декара сухи треви и храсти в землището на село Габрово били обхванати от пожар вследствие на небрежна работа с огън вчера около 15,30 часа. Местен жител почистил ливадата си, запалил отпадъците и изпуснал от контрол огнището. Шестима огнеборци от службата в Кърджали с един противопожарен автомобил локализирали и загасили пламъците. Сигнал за запалено електрическо табло във фирмена сграда в Кърджали е подаден вчера около 20 часа. До пристигането на екипа на пожарната служба служител успял да загаси огъня. Изгоряло таблото и били опушени около 10 кв. м стени. Два екипа на службите в Джебел и Кърджали потушили горящ комин на жилищна сграда и запален контейнер.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини