Отново автомобили с фалшива регистрация, някои дори си я спестяват

Бързо производство е започнато в РУ-Крумовград за управление на лек автомобил с регистрационни табели, издадени за друго моторно превозно средство. Деянието е установено при проверка на „Опел“ с хасковска регистрация в село Чал. 23-годишният водач е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление и работата продължава разследващ полицай.

Нерегистриран автомобил са засекли полицаи от РУ-Кирково при проверка на „Пежо“ по пътя между Златоград и село Бенковски. При направена справка се оказало, че колата е с прекратена регистрация по чл.143, ал.15 от ЗДвП за неизпълнено задължение на собственик да регистрира в двумесечен срок придобито моторно превозно средство. Работата продължава група „Охранителна полиция“ в управлението.

Проверка за незаконно съжителство с момиче, ненавършило 16 години, се извършва в РУ-Кирково. Работата по случая е започнала след подаден сигнал от дирекция „Социално подпомагане“, че 19-годишен е живял в село Дюлица с непълнолетната. Група „Криминална полиция“ продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини