Стартира продажбата на билети за мача с Литекс

Стартира продажбата на билети за първия мач от тази година между АРДА и Литекс. Срещата от XVIII кръг на Втора лига е на 23 февруари (събота) на АРЕНА АРДА от 14:30 часа.

В четвъртък и петък касите пред стадиона ще бъдат отворени за феновете от 10:00 до 17:00 часа. В деня на срещата, билети ще могат да се купят от 09:00 часа до края на първото полувреме.

Паралелно с продажбата на билетите за мача, ще се продават и различни артикули, с емблемата на ПФК АРДА. Ще се предлагат фланелки в два цвята – бял и син, четири вида шалове с надписи, като спортните екипи и якетата са с ограничени размери.

Припомняме, че цената на билет за фенове на детска и пенсионна възраст е символична, в размер на 0.50 леваи важи за секторите „Б“ и „В“. За желаещите от тези две групи да изгледат срещата на АРДА в останалите ложи цената на билет остава въведената от клуба за съответната ложа.

Останалите цени на билетите:
10 лв. за сектор А ЛОЖА ( под козирката)
5 лв. за сектор А и В
2 лв. за сектор Б

Привържениците на АРДА могат да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се избегнат опашките пред касите в минутите преди началото на двубоя.

Заедно да подкрепим АРДА! 



Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини