Специализирана операция, дебнат наркомани, хващат крадци

46 автомобила и 58 лица били проверени в специализирана операция от 14 часа до 20 часа вчера на територията на РУ-Кирково за подобряване на пътната безопасност, контрол на водачите за употреба на алкохол, упойващи вещества и за наличие на задължителна застраховка „Гражданска отговорност“. За констатираните 12 нарушения са съставени 12 фиша по ЗДвП.

Незаконен превоз на животни установили служители на РУ-Кърджали в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. При проверка на товарен „Форд“ вчера около 10 часа 28-годишният водач не представил необходимите документи за превозваните 6 телета. Служители на Областната дирекция по безопасност на храните съставили акт по Закона за ветеринарномедицинската дейност.

Двама малолетни откраднали 40 лв. от сергия на пазара на производителите в областния град, установиха криминалисти от РУ-Кърджали. След подаден сигнал вчера от 41-годишна жена за липсващата сума и организирани издирвателни действия полицаите стигнали до две момчета на 11 години и 12 години. Малолетните успели да похарчат парите. Инспектор от Детска педагогическа стая и сектор „Криминална полиция“ в РУ-Кърджали продължават работата по случая.

Трима пожарникари от службата в Кърджали загасили запалени сухи треви в землището на областния град след подаден сигнал вчера в 15,15 часа. Огънят, причинен от човешка небрежност, не е нанесъл щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини