Разследват палежа на бусовете в Кирково, нищят нерегистрирана кола в Кърджали

Досъдебно производство по чл.330, ал.1 от Наказателния кодекс за палеж е образувано в РУ-Кирково. Дежурна оперативна група в присъствието на прокурор от Районна прокуратура в Момчилград е извършила оглед на два товарни автомобила „Мерцедес“, които са горели около 6 часа вчера. Колите били паркирани в село Кирково. Разследващ полицай от управлението продължава работата по изясняване на причините за произшествието.

В РУ-Крумовград е започната проверка за неиздължени издръжки от 34-годишен баща на малолетната му дъщеря, определени с решение на Районния съд в Крумовград. Мъжът не е изплатил на детето си 765 лв. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението.

 Нерегистриран лек автомобил „Воксхол“ е бил установен от полицейски служители от РУ-Кърджали. Малко след 15 часа на 18 февруари колата, управлявана от 53-годишен водач, била спряна за проверка в село Рани лист. Полицаите установили, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация по чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Сектор „Охранителна полиция“ в управлението продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини