Хлапак подкара нерегистриран "Опел", полицията го нищи

Нерегистриран автомобил в движение е бил засечен от полицаи от РУ-Крумовград. Около 11,30 часа вчера в село Бараци за проверка бил спрян „Опел“, управляван от 18-годишен. При направената справка станало ясно, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.15 от ЗДвП за неизпълнено задължение от собственик на придобито моторно превозно средство да го регистрира в двумесечен срок от придобиването. Група „Охранителна полиция“ в управлението продължава работа по случая.

 Бързо производство е започнато в РУ-Кърджали за управление на автомобил от водач, употребил наркотично вещество. Около 7,30 часа вчера в областния град за проверка бил спрян лек автомобил „Мазда“, управляван от 46-годишен. Тестът за наркотици на шофьора отчел положителен резултат за кокаин. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. Издаден е талон медицинско изследване и са взети проби за химически анализ. Работата по случая продължават сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай.

При движение с несъобразена скорост 34-годишен водач на товарен автомобил „Рено“ не успял да реагира своевременно и блъснал изскочила сърна на пътното платно. Произшествието станало снощи около 22,30 часа в района на село Комунига. Тестът за алкохол на шофьора отчел отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини