Нова победа за волейболна Арда, която „бетонира“ първо място в класирането

Нова победа с 3:0 (23:25; 18:25; 17:25) разписа в актива си мъжкият отбор на волейболна Арда при срещата си с тима на Черноморец Бяла – 2008, която се състоя вчера (събота) следобед в зала „Христо Ботев“ във Варна. Резултатът не изненада нито феновете на кърджалийския волейболен клуб, нито познавачите на този спорт в страната.

Арда продължава да бъде категоричен водач във временното класиране с 31 точки, като далеч изостави зад гърба си втория в таблицата – Виктория Волей, който има 24 точки в актива си.

Предстоят още три срещи до края на редовния сезон на Б група, в които Арда ще играе последователно със Строител (16 февруари в зала „Арпезос“), с Виктория Волей (23 февруари в Пловдив) и с Раковски 1964 (2 март, отново в Кърджали).

Във всички изиграни до момента срещи момчетата на старши треньора Иван Халачев демонстрираха майсторска игра на терена и много добра спортна подготовка, което си е сериозна заявка за влизане в Суперлигата. Останалите три съперника на нашите волейболисти са съответно седми, втори и четвърти в листата, което не предполага особено силна съпротива и обрат в резултатите.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини