Сергей Станишев:БСП не бива да подценява изборната машина на ГЕРБ за евровота

БСП не бива да подценява изборната машина на ГЕРБ за евровота. Социалистите обаче имат възможността да спечелят предстоящите избори за Европарламент. Това заяви в Кърджали председателят на Партията на европейските социалисти и евродепутат  Сергей Станишев. Той посочи,че не трябва да се подценява факта,че по традиция избирателите на столетницата не са достатъчно мотивирани на изборите за Европарламент. Станишев припомни,как след голям успех на вота за парламент през 2007 г,БСП не успява да спечели евровота. През 2014 г. пък получават удар от АБВ. Тогава социалистите са имали потенциала да вземат 6 места в Европарламента, но са спечелили само 4. Поуката е, че не трябва ние сами да излъчваме сигнали за караници, подчерта Сергей Станишев.Той отбеляза,че тези уроци трябва да се помнят. Лидерът на ПЕС смята,че евровота ще очертае политическата динамика в страната и ще посочи дали ще има предсрочни парламентарни избори.

   Сергей Станишев отбеляза ,че БСП винаги е залагала на идеите ,на ценности, докато ГЕРБ предпочитат други инструменти. БСП трябва да си свърши работата , чрез своите представители в секционните комисии, смята Сергей Станишев.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ми
    Мина
    1 0
    15:16, 10 фев 2019
    Станишев, БСП винаги е залагала на подривна дейност,скандали и в краен случай на Костинброд.
  • 2
    Уу
    уууу
    1 0
    21:22, 10 фев 2019
    Станишев ти си най големия лъжец. Нали нямаше да ходиш в Брюксел преди 5 години .Хората помнят твоите лъжи и предателства видяха че си подлога на Путин. Сам знаеш какъв си и че не трябва да се появяваш по никакъв повод никъде за да представяш България.Изчезни и не се връщай.
Последни новини