АРДА се изправи срещу украинци

Третата си контролна среща от лагера в Турция, изигра отборът на АРДА. Срещата с украинския Мариупол отново бе предавана директно в  YouTube канала на ПФК АРДА. Проверката се игра на един от терените в курорта Белек. 

Слава Чурко в 12-та минута получи топката в наказателното поле на АРДА  и с много точен удар прати топката в мрежата за 1 на 0. Малко след попадението дойде отговорът на играчите на Стойчо Стоев. Венци Христов хладнокръвно финтира двама играчи на украинците, пробва далечен удар, но топката рикошира и излезе в ъглов удар. В 24-та минута Бенгюзов също отправи далечен удар , но се наложи бранител на Мариупол да сложи тялото си пред топката за да не влезе във вратата. В 27-та минута съперникът на АРДА изпълни ъглов удар и при последвалото разбъркване в наказателното поле Жо Дава бе най-съобразителен и покачи на 2 на 0. Малко преди края на първото полувреме нов шут на Бенгюзов. попадна в ръцете на вратаря. 

Минута след началото на второто полувреме Вълчан Чанев се включи в атака, но ударът му с глава мина над напречната греда. Най-чистото положение за АРДА не в 61-та минута, когато Венци Христов се възползва от грешка на отбраната, открадна топката и излезе сам срещу вратаря, но ударът му намери десния страничен стълб. Стойчо Стоев пусна в игра и останалите футболисти, като след леките травми, които имаха в игра се появиха Тодор Тодоров и Димитър Законов. Единствено Диего, Веселин Марчев, Румен Сандев, Архан Исуф и Даниел Васел не взеха участие. Крайния резултат оформи в 78-та минута при една бърза контра от ляво, топката попадна във Вакула, който се разписа и направи резултата 3 на 0. 

Следващата контрола на АРДА е на 7 февруари с арменския Банац. Мачът ще бъде предаван пряко в YouTube канала на ПФК АРДА. 

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини