ДПС учреди женска структура в Резбарци и Прилепци

„Възлагаме голяма надежда на Женските организации. Новоучредените партийни структури винаги са давали резултати. Структурирането трябва да продължи в правилната посока. Тя трябва да бъде работеща и да покаже сериозност и качество, Очакваме от Вaс идеи и кадри, които ще ни представляват достойно, както в национално, така и в европейско ниво“. Това заяви областният председател на ДПС Изет Шабан при учредяването на новата женска структура на партията в кърджалийското село Резбарци. Той поздрави новите партийни структури в Резбарци и Прилепци, като изрази надеждата, че дамите ще дадат нов импулс на организацията с инициативността си.
С пълно мнозинство за председател на новата женска структура на ДПС в Резбарци бе избрана Шермин Мюмюн, а в Прилепци – Селвер Махмуд. В ръководството на двете структури влизат още Невин Кадир, Седрие Мехмед и Мюжгян Адем.
Гости на събранието бяха още народният представител Адлен Шевкет, председателят на общинската организация на ДПС в Кърджали и зам.-кмет на община Кърджали Мюмюн Али, членът на ЦС на ДПС ЕлванГюркаш, председателят на Женското дружество в община Кърджали Сабиха Местан. Тук бяха още Юсеин Ахмед, районен отговорник на ДПС в Опълченско и зам.-председател на Общинския съвет в Кърджали и кметът на Резбарци Златко Чиев.
Дамите от новоучредената структура в Резбарци бяха поздравени и от народния представител Адлен Шевкет. Тя предаде на присъстващите дами специалните поздрави от депутата на ДПС в Търговище Имрен Мехмедова. Призова ги да бъдат все така единни и обединени. „Ние, жените, ще дадем всичко от себе си и ще работим за обединяването си в общата кауза – ДПС“, заяви Шевкет.
Председателят на общинската организация на ДПС в Кърджали и зам.-кмет на община Кърджали Мюмюн Али припомни на дамите, че тази година предстоя много важни два избора, а може би и три. „С активната си работа, вие правите ДПС още по-силна, единна и сплотена“, заяви Мюмюн Али.
Председателят на Женското дружество в община Кърджали Сабиха Местан сподели, че ще продължават да градят бъдещето и заедността на ДПС. „Ние сме тук, за да бъдем движещата се сила на нашата партия“, категорична бе Сабиха Местан.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини