31 °C

ДПС учреди женска структура в Резбарци и Прилепци

„Възлагаме голяма надежда на Женските организации. Новоучредените партийни структури винаги са давали резултати. Структурирането трябва да продължи в правилната посока. Тя трябва да бъде работеща и да покаже сериозност и качество, Очакваме от Вaс идеи и кадри, които ще ни представляват достойно, както в национално, така и в европейско ниво“. Това заяви областният председател на ДПС Изет Шабан при учредяването на новата женска структура на партията в кърджалийското село Резбарци. Той поздрави новите партийни структури в Резбарци и Прилепци, като изрази надеждата, че дамите ще дадат нов импулс на организацията с инициативността си.
С пълно мнозинство за председател на новата женска структура на ДПС в Резбарци бе избрана Шермин Мюмюн, а в Прилепци – Селвер Махмуд. В ръководството на двете структури влизат още Невин Кадир, Седрие Мехмед и Мюжгян Адем.
Гости на събранието бяха още народният представител Адлен Шевкет, председателят на общинската организация на ДПС в Кърджали и зам.-кмет на община Кърджали Мюмюн Али, членът на ЦС на ДПС ЕлванГюркаш, председателят на Женското дружество в община Кърджали Сабиха Местан. Тук бяха още Юсеин Ахмед, районен отговорник на ДПС в Опълченско и зам.-председател на Общинския съвет в Кърджали и кметът на Резбарци Златко Чиев.
Дамите от новоучредената структура в Резбарци бяха поздравени и от народния представител Адлен Шевкет. Тя предаде на присъстващите дами специалните поздрави от депутата на ДПС в Търговище Имрен Мехмедова. Призова ги да бъдат все така единни и обединени. „Ние, жените, ще дадем всичко от себе си и ще работим за обединяването си в общата кауза – ДПС“, заяви Шевкет.
Председателят на общинската организация на ДПС в Кърджали и зам.-кмет на община Кърджали Мюмюн Али припомни на дамите, че тази година предстоя много важни два избора, а може би и три. „С активната си работа, вие правите ДПС още по-силна, единна и сплотена“, заяви Мюмюн Али.
Председателят на Женското дружество в община Кърджали Сабиха Местан сподели, че ще продължават да градят бъдещето и заедността на ДПС. „Ние сме тук, за да бъдем движещата се сила на нашата партия“, категорична бе Сабиха Местан.

Гюнер Шукри
Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Kardjali.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 17.06.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини