Вандали помрачиха радостта на децата от „Паисий”,изгавриха се с кошовете за баскетбол

Изображение 1 от 2

    Вандали помрачиха радостта на децата от СУ”Отец Паисий” от новите спортни площадки в двора на школото. Месец след изграждането им местни „любители на спорта”  отиграваха „забивки” на чисто новите кошове за баскетбол и ги изкъртиха. За да бъде гаврата пълна те ги нанизаха на мобилните стойки за баскетбол за начинаещите първокласници. Демонстрацията огорчи ученици и учители в „Паисий”. Те се надяват вандалите да бъдат издирени и наказани.

    Ще припомним,че миналата година СУ”Отец Паисий” бе основно ремонтирано, като бяха вложени 2 млн.лева по Оперативна програма „Региони в растеж”. Общинското и училищно ръководство положиха неимоверни усилия ремонтът да бъде завършен предсрочно и децата отново да влязат в сградата на школото,както и да ползват спортните съоръжения. При оглед на градоначалника инж.Хасан Азис и директорът Златко Атанасов бе отбелязана проектанска грешка-ниската ограда, която не може да спре злосторници от града.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Сп
      Спортист
      6 0
      11:43, 11 яну 2019
      „Забивкита” са част от баскетбола. Това,че общината, строителен и инвеститорски контрол са допуснали да се поставят тези пласмасови декорации, вместо баскетболни кошове, не е проблем на трениращите. Колко ли още изпълнени дейности са като тези пластмасови играчки?
    Последни новини