Задържаха побойник за 3 денонощия, върлувал в заведение

Административно наказание „задържане за срок от 3 денонощия в поделение на МВР“ е наложено на 24-годишен, който на 3 януари в заведение в Кърджали нанесъл удари на 21-годишен. Решението e на Районния съд, а санкцията е по Указа за борба с дребното хулиганство.

Досъдебно производство по чл.234в, ал.1 от Наказателния кодекс е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура за неправомерно присъединяване към водоснабдителната система в жилище, обитавано от 52-годишна кърджалийка. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай.

С постановление на Районната прокуратура в РУ-Кърджали е образувано досъдебно производство за кражба от частен дом в село Мургово, откъдето изчезнали 20 литра дизелово гориво, 7 литра бензин, 20 литра ракия и 10 литра вино. Работата по случая продължават полицейският участък в Перперек и разследващ полицай.

С постановление на Районната прокуратура в РУ-Кърджали е образувано досъдебно производство за кражба на златни накити. Два пръстена били откраднати от търговски обект в областния град. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая. Издирва се извършителят на кражбата.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини