Втори бразилец се включва в отбора на ПФК АРДА

Футболен клуб Арда 1924 Кърджали ще бъде изцяло с нова визия през пролетния полусезон, каза в ефира на Радио Кърджали Емил Кременлиев, спортно-технически директор. 
До момента са освободени трима играчи Джихат Кямил, Красимир Илиев и Беркай Халил. Предстои да се разделят с още двама футболисти. Това са нападателя Георги Андонов и защитника Борислав Стойчев.

До момента са привлечени Тодор Тодоров от Асеновград, Петър Христов от Пирин Благоевград и полузащитника Даниел Васев. Още двама играчи ще играят за синия отбор от Кърджали. "Те са познати на футболните фенове и играят в първа лига, но към момента все още не мога да обявя официално техните имена", каза още Емил Кременлиев. Той допълни, че на проби в Арда идва още един бразилец. Той е на 17 години и ще се включи в тренировките на отбора още утре, когато след задължителните медицински изследвания старши треньора Стойчо Стоев ще изведе отбора на първа тренировка за тази календарна година. 

От 10-ти до 13-ти декември те ще тренират на Арена Арда, а след това ще бъдат на подготовка  в Момчилград. От 26-ти януари до 15-ти февруари са на лагер в Анталия. Вече има уточнени дати за 6-те контроли в Турция, като противниците няма да са от български отбори, увери още спортно техническия директор на Арда Емил Кременлиев.  

http://bnr.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини