Заловиха богаташ с „Порше“, друсан с кокаин във Възрожденци

Водач, употребил кокаин, е задържан в РУ-Кърджали. Около 15 часа вчера на бул.„Христо Ботев“ бил спрян лек автомобил „Порше“, управляван от 28-годишен мъж. Тестът за наркотици отчел положителен резултат за употреба на кокаин. На водача са взети кръвни проби за анализ. Образувано е бързо производство.

Около 14,30 часа на ул.„Пети декември“ в Кърджали е бил проверен 20-годишен шофьор с „Ауди“. Тестът за наркотици отчел положителен резултат за амфетамин. Водачът отказал проби за химически анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е бързо производство.

След употреба на алкохол пък шофирал 42-годишен мъж, който бил проверен снощи около 23,30 часа на бул.„Христо Ботев“ в областния град. 2,69 промила отчел тестът с техническо средство. Мъжът отказал кръвна проба за химически анализ. Задържан е в полицейското управление, започнато е бързо производство.

48-годишна жена с „Фолксваген“ при паркиране в кв.„Възрожденци“ не оставила достатъчно разстояние и ударила „БМВ“. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

Екип на пожарната служба в Кърджали гасил запален комин на жилищна сгради в кв. „Възрожденци“ вчера около 11 часа. Няма нанесени щети. Трима огнеборци от Крумовград потушили пожар в мазе, причинен от паднала жар от непочистен комин. Изгорели 2 куб. м дърва за огрев.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВр-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини