Кулинарните вдъхновения по 24K през януари

Нова доза вдъхновения от кухнята ще радват зрителите на „Бон Апети“ в ефира на 24KITCHEN. Кулинарните професионалисти Лора Найденова и Стоян Сейменски ще продължат да споделят разнообразни вкусове и рецепти с любителите на домашно приготвената храна.

Те ще запознаят зрителите с някои от любимите си сезонни ястия, които биха сготвили у дома, за най-близките си хора. Ще споделят искрената си наслада от храната чрез страхотна смесица на вкусове и аромати в апетитни есенни рецепти.

Бойният клуб на Джейми и Джими - сезон 6 – нови епизоди

Понеделник от 13:00 ч.

Завръщане на 7 януари 2019 г.

Приятелите от детство Джейми Оливър и Джими Дохърти се завръщат в своето кафене на Саутенд Пиър и спретват невиждани пиршества за приятели и роднини. Докато Джейми приготвя красиви и изключителни ястия, които не могат да бъдат подминати, Джими ще показва как можем да приготвим различни лакомства с трикове от типа „направи си сам“.

Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън

Сряда от 13:00 ч.

Премиера на 9 януари 2019 г.

Отчасти кулинарен пътепис, отчасти готварско предаване, тази изумителна поредица е ново приключение за обичаната майстор-готвачка Рейчъл Алън, която напуска пределите на кухнята, за да готви сред хората и пейзажите на красивото и въздействащо ирландско крайбрежие. От Дънгарван до полуостров Фанад, Рейчъл пътува в търсене на местни продукти и морска храна, издирва точните съставки, дори понякога да ѝсе налага да се бори с лоши метеорологични условия. Природната ѝ любознателност и чувството ѝ за хумор блестят, докато се потапя в невероятните пейзажи и се наслаждава на компанията на впечатляващи хора. Рейчъл готви, докато пътува, стига само пътят да води до хубава храна - навсякъде, от ветровит нос до уютен дом, от провинциална кухня до закътани плажове.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини