Кметът на община Черноочене с подаръци за близнаците от Лясково

Дни преди новогодишните празници един от най-дългоочакваните гости на близнаците на семейство Джунейт и Неппе Ахмед в село Лясково е кметът на община Черноочене Айдън Осман. Децата носят имената на героите от турския сериал „Север-юг” Кузей /Севе/) и Гюней /Юг/. Айдън Осман и кметът на село Лясково Шабан Адем посетиха дома им в чернооченското село. И тази година кметът на общината спази традицията и зарадва малчуганите с подаръци. Малките получиха играчки, подходящи за ранното им детско развитие. Близнаците с интерес отвориха подаръците. За благодарност изненадаха гостите, като рецитираха наизустените новогодишни стихчета.

Айдън Осман пожела много здраве и щастие на фамилия в Лясково. Родителите не скриха, че са поласкани от уважението, което им оказва общинският кмет, като гостува в домът им. Подчертаха своята благодарност от оказаното преди новогодишните празници внимание.

Кузей и Гюней вече са на 5-годинки и посещават детската градина в село Лясково. Двамата красавци имат и по-голяма сестра на име Еда. 5-то класничката също получи подарък. През свободното си време извън училище Еда е неотлъчно до братчетата – Кузей и Гюней.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини