Опел блъсна 50-годишна пешеходка на ул. “Св.св. Кирил и Методий”

44-годишен шофьор по невнимание е блъснал неправилно пресичаща 50-годишна пешеходка на хасковската ул. “Св. св. Кирил и Методий”, съобщават от полицията. Инцидентът е станал вчера в 7.25 часа. От удара хасковлийката е с контузия на дясното коляно.

Съставени са два акта, допълват от полицията.

31-годишен хасковлия пък се е обърнал с Маздата си в дере край пътя от хижа Аида към село Брястово вчера, съобщават още от МВР. Според полицията инцидентът е станал поради несъобразяване на скоростта със снеговалежа и хлъзгавата настилка. На ляв завой водачът е загубил контрол над управлението и се е преобърнал в крайпътно дере в дясно. Прегледан и освободен за домашно лечение. Съставен е акт.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Зл
    Златка Митева
    4 0
    10:43, 19 дек 2018
    Хем водача 44 - годишен невнимавал,хем пешеходката неправилно пресичала-е кой е виновен за ПТП-то уважаеми списватели на сайта.Да Ви подскажа-така са Ви поднесли информацията и се опитвате да ни убедите в това между редовете. Пиша като лично потърпевша пешеходка от подобен инцидент преди почти 14 години,когато застрахователите не бяха така притиснати от закона за размера на обезщетенията и полицаите не толкова омерзени от службата-но еднакво работещи за бързото "успешно" решаване на случая.В моя случай-"неуспешен" за тях- само благодарение на Божията благословия да съм жива и днес и безкрайното ми търпение да следвам тромава тогава-почти едногодишна съдебна процедура на производсто съпроводена и с оттегляне на доверието ми към две гладни и продажни местни адвокатки.
Последни новини