Дядо Коледа ще дойде в обновената зала на ОДК

На 20 декември /четвъртък/ Община Кърджали и Общински детски комплекс канят всички деца и техните родители на Коледен празник „Весела Коледна Въртележка” от 17.00 часа в залата на ОДК.

В програмата участват талантливите деца от Школа за модерни танци, ДВГ „До Ре Ми”, Школа по източни бойни изкуства, Театрално студио, Детска вокална фолклорна група и Школа по етнография и краезнание. Всички заедно ще посрещнат Дядо Коледа.

На коледния празник инж.Хасан Азис - кмета на община Кърджали и Валентин Гогев – президент на Ротари клуб гр.Кърджали ще открият ремонтираната и обновена Концертна зала на ОДК.

През есента, Община Кърджали извърши голям ремонт в сградата на ОДК с обновяване на Детската галерия, Концертната зала, фоайе и коридори.

В ремонта и обновяването на Концертната зала се включи и Ротари клуб -Кърджали със събраните средства от техния първи Благотворителен бал, който се проведе през пролетта на 2018 г. Благотворителната кауза на бала бе насочена към ОДК под мотото „Общински детски комплекс – сцена на детското творчество”.

Така с общи усилия, съпричастност и добротворчество се сбъдна мечтата на децата на ОДК – да имат обновена, модерна и привлекателна зала – място за творческа изява на всички.

Това съобщиха от ръководството на ОДК.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини