Побои, заплахи, семейни скандали в навечерието на Коледа в Кърджалийско

Трима братя на 18, 28 и 29 година са с наложени административни наказания „глоба“ в размер на по 100 лв. Решението е на Районния съд в Крумовград по Указа за борба с дребното хулиганство. На 13 декември около 15 часа на ул.“Христо Ботев“ в града братята нанесли побой на 27-годишен, с когото имали стара вражда. След инцидента извършителите на хулиганските действия бяха задържани за срок до 24 часа в полицейското управление.

   С постановление на Районната прокуратура в РУ-Ардино е започната проверка за отправени закани за убийство към 35-годишна жена. Автор на заплахите бил 36-годишен мъж, с когото потърпевшата съвместно обитавала жилище в града. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в полицейското управление.

 11 сигнала са били подадени на тел.112 през изтеклото денонощие за инциденти в областта. Две от съобщенията са били за семейни скандали, едно за неправилно паркиран автомобил. Пътнотранспортно произшествие в района на автогарата в Кърджали е приключило със споразумение. В района на село Фотиново е бил блъснат кон, чийто собственик се издирва от полицията. Полицейски екипи са взели отношение по всички подадени сигнали.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини