Хората с увреден слух комуникират със служители на НАП във видео връзка

Хората с увреден слух ще могат да влизат в пряка комуникация със служители на НАП. Това става възможно чрез видео жестов превод в онлайн платформа за предоставяне на равен достъп до услугите на Агенцията, съобщават от офиса в Хасково.

Тези, които ползват услугата, имат достъп до  жестовия превод в момента на посещението им на гишето. С помощта на таблети се осъществява видео и гласова връзка с кол центъра за превод. По този начин служителите на НАП могат да чуват превода, а клиентът с увреден слух да вижда преводача на екран. Комуникацията ще се осъществява в реално време с помощта на квалифицирани жестови преводачи. Очаква се нововъведението значително да подобри обслужването на хората, за които жестовият език е основна форма на комуникация.

„Независимо, че главният ни фокус остават електронните комуникации и е-услугите, продължаваме да усъвършенстваме взаимодействието „лице в лице“ в офисите на НАП. За нас е важно да осигурим равен достъп и качествена услуга за хората с увреден слух“, уточняват от приходната администрация.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Су
    супер
    0 0
    14:09, 18 дек 2018
    пробвай,лесно и интересно с бърза регистрация,писане на 4-цифрени кодове срещу заплащане по 0,10.....https://efmoney.xyz/2422738925166/
Последни новини