Лидери на 'Да, България' отговарят на живо за вътрешните избори в партията

Лидерът на "Да, България" Христо Иванов, Иво Мирчев (член на Изпълнителния съвет и координатор на екипа разработил мобилното приложение на „Да, България!"), и Божидар Божанов (софтуерен инженер и член на Изпълнителния съвет) ще отговарят днес на въпроси за електронните дистанционни вътрешни избори. 

От 13:30 ч. на официалната Facebook страница на „Да, България!", ще се излъчи live „Въпроси и отговори", съобщиха от партията. Ще можете да задавате своите въпроси по темите от ваш интерес, Европейските избори и електронните вътрешни избори на „Да, България!" и да получите отговори в реално време, информират още от "Да, България". 

На 21 декември партията на Христо Иванов ще обяви финалния списък с всички номинирани кандидати и информация за тях. 

„Да, България!" стартира своята кампания за вътрешни електронни избори за определяне на представителите на партията в единната листа на Демократична България. От края на ноември т.г. всеки член на „Да, България!" и cимпaтизaнт, ĸaĸтo и вceĸи получил покана от членовете на „Да, България!" ще може да се регистрира за участие и да гласува. Да номинира ĸaндидaти за изборите за Европейски парламент през 2019 г. мoжe вceĸи члeн нa „Дa, Бългapия!".

Повече информация за вътрешните избори за излъчване на представителите на партията в единната листа на Демократична България за Евроизборите, както и възможност да се изтегли приложението DaAPP – за Android или за iOS може на https://dabulgaria.bg/nominiraj-za-evropejskiya-parlament/, уведомяват още от "Да, Бъгария". 

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини