Александър Симов: България се намира в предизборна ситуация и това е очевидно за всички

„България се намира в предизборна ситуация и това е очевидно за всички”. Това заяви народният представител от БСП Александър Симов в предаването „Беновска пита” по Канал 3.
„Във „Визия за България” България живее много по-добре, а не като в момента в нокаут. Имаме правителство, което произвежда кризи. Живее от скандал в скандал и този цикъл няма да спре. И новата опорка, че това всъщност е добре, това не е така. Имаме пациент в тежка треска, който се гърчи, и краят ще е летален”, каза Симов, като визираше именно управлението и неговият край.
 „БСП е готова да се бори за властта и за управлението и да се бори за своите идеи. БСП ще се бори с това управление и неговите метастази, които убиват България”, каза още депутатът и изтъкна, че БСП вече е започнала тази борба чрез представянето на визията си пред хора.
Отправи и критика към дебатите за Бюджет 2019, които са били движени основно от ДПС, а управляващите не са го отстоявали от парламентарната трибуна.
„А за мен това означава само едно – имаме правителство в интелектуална криза и управленска импотентност”, каза отново в типичния си стил Александър Симов.
„БСП е в печелившата морална позиция и ние сме тези, които предлагат шанс”, допълни той.
„Срещите, които провеждаме по места са отворени за всеки, който иска да дойде. И често идват и външни хора. Точно това стават по-интересни разговорите и дискусиите”, обясни още Симов за провеждащите се срещи из страната.
http://novinata.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини