Нюйоркската полиция издирва мъж за изпускане на пръстен в канализацията (видео)

Нюйоркската полиция обяви за издирване двойка влюбени, междувременно напуснали САЩ, а международната операция започна и приключи през уикенда. Млад мъж направил предложение на приятелката си на Таймс скуеър, но бил толкова развълнуван, че изпуснал пръстена в канализацията.

В крайна сметка полицията на Ню Йорк издирила (и почистила) пръстена, злополучното падане на който било засечено от камерите за наблюдение. Записът, направен малко преди полунощ на 30 ноември показва момента на романтичното предложение. Но мъжът пада на колене да търси пръстена. Невестата, която по данни на полицията е казала "да", и тя кляка с избраника си да помогне в търсененто, но така и не успяват. Мъжът даже ляга до решетките в опит да докопа пръстена, но безуспешно.

След като внимателно изгледали всичко това, полицаите успели да извадят пръстена и го почистили.  Оставало да намерят двойката. В хода на издирването станало ясно, че влюбените вече са напуснали Щатите,

В неделя в официалния Twitter на нюйоркската полиция публикували снимка на пръстена и телефон, на който да звънят хората, които имат информация за щастливата двойка. След няколко часа двамата, както се оказало - британци, били идентифицирани и открити.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини