Задържаха двама набили тинейджър пред заведение в Кърджали

Двама са задържани в РУ-Кърджали за хулигански действия и нанесен побой. Инцидентът станал в събота около 20 часа пред заведение в областния град. Младежи на 22 и 24 години нанесли побой на 16-годишен. Причините за свадата са в процес на изясняване. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Досъдебно производство за кражба е образувано в РУ-Момчилград. На 23 срещу 24 ноември била разбита входна врата на мазе в жилище в града и откраднати техника и два акумулатора. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Работата по случая продължава разследващ полицай в управлението.

36 ловци от Момчилград и Джебел са били проверени в специализирана операция за контрол на разрешителните за носене на оръжие и спазване на мерките за безопасност по време на ловни излети. Няма констатирани нарушения.

В хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места при извършена съвместна проверка на полицаи от РУ-Кърджали и служители на Областната дирекция по безопасност на храните в село Сестринско е констатирано, че 43-годишен е заколил теле в двора си в нарушение на Закона за ветеринарномедицинската дейност. Съставен е акт и протокол за изземване на месото от служителите на ОДБХ.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини