Нова победа на волейболна Арда! Отборът остава лидер в групата

Нова победа грабна тимът на волейболна Арда на мачът, който се игра снощи – 23 ноември, в спортна зала „Арпезос“.

Отборът на Виктория Волей (Пловдив) затрудни абсолютния лидер в Група Б на втората дивизия на волейбола ни Висшата лига – Арда, но в крайна сметка отстъпи в Кърджали. В най-интересния мач от 6-ия кръг на групата възпитаниците на треньора Атанас Митрев загубиха от Арда с 1:3 (19:25, 23:25, 25:23, 19:25) в зала "Арпезос" в Кърджали.

По този начин пловдивчани останаха на 3-ото място във временното класиране с актив от 12 точки след 4 победи и 2 загуби. Арда е убедителен лидер с пълен актив от 18 точки след 6 победи от 6 мача, като сега тимът загуби първи гейм в Кърджали от началото на сезона. В следващия кръг на 1 декември (събота) Виктория Волей приема Черноморец 2008 (Бяла), докато Арда ще гостува на Раковски 1964 (Севлиево).

"Цяла седмица тренирахме с идеята да си върнем загубеното в мача срещу Раковски 1964 (Севлиево), но не се получиха нещата. Постарахме се да затрудним съперника, но като цяло, победата на домакините от Кърджали е резонна. Започнахме мача с по-голям респект, отколкото беше необходимо, но това го отдавам на младостта. Арда се очертава като лидер в групата и най-сериозен претендент за първото място. Пак повтарям, че нашите изпуснати точки до този момент са срещу отбора от Севлиево", заяви за официалния сайт на Виктория Волей треньорът на отбора Атанас Митрев.

www.sportal.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини