Юношите старша възраст на АРДА постигнаха равенство в двубоя с Асеновец

Юношите старша възраст на АРДА постигнаха равенство в двубоя с Асеновец, в отложен мач от 9 -ти кръг на зоналното първенство Пловдив. Срещата се игра на стадиона в Момчилград от 14:00 часа и завърши 1:1.
„Беше интересен двубой, с доста ситуации пред двете врати. В началото не успяхме да влезем добре в мача, бяхме разконцентрирани , колебливи и допуснахме много грешки. Това позволи на съперника да създаде няколко голови ситуации, но не успяха да реализират. През първото полувреме след атаки по фланга изпуснахме няколко положения. Така първите 45 минути приключиха при резултат 0:0 . Второто полувреме го започнахме малко по-убедително. Наложихме домакински натиск и при атака на скорост, след изстрел на наш футболист в 51-ва минута вратарят на Асеновград изби топката, но Теодор Колячев успя да я овладее и я изпрати в мрежата на гостите за едно на нула. Вместо да потърсим втори гол ние се прибрахме в нашата половина и не успяхме да отиграем правилно няколко ситуации. Съперникът се възползва от нашите грешки.  В 73-та минута бе отсъден пряк свободен удар, в полза на Асеновград. Футболистът на гостите успя да насочи топката в горния ляв ъгъл на вратата ни и изравни резултата на 1:1. Опитахме се до края на мача да отбележим втори гол, но не успяхме“, коментира Цанко Бисеров, треньор на юношите старша възраст на АРДА.
До края на полусезона  на U19 им предстоят още четири срещи. От тях домакинстват само мача със Спартак Пловдив, които са първи в зоналното първенство, с 8 победи от 8 мача. В останалите двубои юношите старша възраст на АРДА ще гостуват на третия във временното класиране Хасково, на четвъртия Сокол Марково и на Марица Пловдив.
„Предстоят срещи с отбори от първата шестица на зоналното първенство и  няма да са леки мачовете. Имаме доста проблеми с контузени и наказани състезатели и определено няма да ни бъде лесно“, каза още треньорът на U19 Цанко Бисеров.  
Тази седмица предстои още един мач. Той е при юношите младша възраст на АРДА. Момчетата на Емил Щерев излизат като гости срещу Садово, в мач от 12 кръг на зона Пловдив. Двубоят е от 11 часа, в неделя (25 ноември) на стадиона в Болярци. 

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини