Изключително безочливо паркиране в Димитровград

    Автомобил със старозагорска регистрация е паркирал изключително безочливо върху тротоара и тревената площ в централна част на Димитровград, сигнализираха наши читатели.

    Малкият Нисан е преминал през натоварения тротоар за да паркира в междублоковото пространство между административната сграда на бул. Д. Благоев 1 и блок 3 на същия булевард. Междувременно от двете страни на тази пешеходна зона има безплатни паркинги, които се намират на около 5 метра от мястото, което си е избрал този шофьор. В колата липсваше водач, но за сметка на това съвсем спокойно си седяха дете и жена, които видимо не се смущаваха от избраното място за паркиране, допълва читателят.

    Хората, преминаващи покрай автомобила с почуда го оглеждаха и недоумяваха как на някой му се е сторило нормално да кара по широкия тротоар и да паркира там с две гуми в градинката, при наличието на толкова свободни паркоместа в непосредствена близост.

    Публикуваме и още снимки от нашия архив, направени от димитровградчани, на автомобили, които паркират където им е удобно и не се съобразяват с другите участници в движението, пешеходците или правилата по пътищата.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ко
      Коци
      3 0
      17:47, 16 ное 2018

      АХахаха.... решил е че това е павирана улица

    • 2
      Ка
      Катя
      5 0
      23:35, 16 ное 2018
      Около пътеките по Благоев и Раковски общинарите са разчертали местата за паркиране на таксита на по-малко от 5 м. Така пресичащите пешеходци се виждат късно и може да стане проблем.
    Последни новини