“Откачената фамилия“ по Рей Куни идва в Асеновград

Всеки от нас има случайни срещи в интернет, нали? Понякога една такава среща във виртуалното пространство може да се окаже съдбоносна. В чата момче и момиче неочаквано откриват, че бащите им... Това е началото на „Откачена фамилия”. Следват куп комични ситуации, резултат от Голяма лъжа.

„Откачена фамилия” е комедия на ситуациите. Това е пиеса-десерт: бърза, остроумна, лека, с хрупкави персонажи и достатъчно обрати за всеки вкус.

Наричат Рей Куни „Кралят на комедията”. Автор е на повече от 70 пиеси, които се играят с успех в цял свят. През 2005 г. получава Орден на Кралство Великобритания – признателност за работата му като драматург.

На 15 ноември асеновградската публика ще има възможността да види вихрените изпълнения на театралните ни звезди Мария Сапунджиева, Валентин Танев, Ева Тепавичарова, Кирил Кавадарков, Анна Симова и Явор Костов.

Представлението ще е в читалище „Родолбюие“ с начален час 19:00.

Предварителни резервации на билети могат да бъдат направени на телефони 6 25 86 и 0898 29 39 51. Цените им са 10 лв. и 12 лв. Могат да се закупят от касата на читалището.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини