ФК „Арда“ открадна едната точка при домакинството си на ЦСКА 1948

Дербито от 14-тия кръг на Втора лига между отборите на ЦСКА 1948 и АРДА не успя да излъчи победител. Двете единайсеторки завършиха наравно – 0:0. Срещата се игра на националния стадион „Васил Левски“, а футболистите на Стойчо Стоев бяха подкрепяни от най-верните си привърженици.  

Двубоят започна отлично за АРДА и още в 4-та минута Георги Андонов можеше да се разпише. Той засече центриране в наказателното поле и от непосредствена близост уцели напречната греда. Отговорът на домакините бе в 22-та минута, но до попадение не се стигна.  

След почивката и двата отбора засилиха оборотите, търсейки попадение в една от двете врати. В 51-та минута Иван Караджов се намеси отлично в две опасни атаки на ЦСКА 1948.  Първо той изби топката в ъглов удар, а след неговото изпълнение отново вратаря на АРДА се оказа последната преграда пред Апостол Попов, който отправи силен удар.  

Веселин Марчев в 60-та минута изпробва силата на своя удар, но неточно, а две минути по-късно центрира към Венци Христов. Нападателят игра с глава, като прати топката над напречната греда. Много чисто положение имаше отново Христов и то пак след центриране на Марчев. В последната 89-та минута той можеше да се разпише и донесе трите точки за АРДА, но от няколко метра в малкото наказателно поле прати топката над напречната греда.  

Така двата отбора си поделиха по една точка. В класирането няма промяна, АРДА е на четвърто място с 22 точки. Следващата среща е на 24 ноември на АРЕНА АРДА, като съперник е тимът на Ботев /Гълъбово/.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини