В Кърджали над 200 автомобили се включиха в шествие срещу скъпите горива

Изображение 1 от 2

    Над 200 автомобили се включиха в протест срещу скъпите горива в Кърджали. Автоколоната премина по основните улици на целия град и предизвика затруднения в движението. Голямо задръстване се образува на кръговото кръстовище на автогарата. „Освен срещу горивата протестираме срещу намерението да се вдигне цената на задължителната застраховка „Гражданска отговорност“ и вдигането на данъка на автомобила“ заявиха протестиращите.

    .Протестът срещу високите цени цени на горивата бе обявен за времето от 13 до 16 часа. Сборният пункт бе пред стадион Арена Арда в Кърджали.

    Нека се съберем и да покажем, че и в Кърджали има будни хора! Стига са ни правили на маймуни! Всеки който смята, че му е дошло до гуша от безобразието на управниците ни да заповяда пред стадиона, се казва в съобщението на организаторите в социалните мрежи. 

    В 50 града на страната  се провеждат протестни автошествия срещу високите цени на горивата, гласи информация на Националния координационен съвет на протестиращите. Гражданите ще изразят своето недоволство и срещу увеличените данъци на старите автомобили и подготвеното поскъпване на задължителната застраховка "Гражданска отговорност". 

    www.24chasa.bg

    BNR

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини