Старши комисар Венцислав Момчилов: Професията на полицая е белязана с големи изисквания

В деня на свети Архангел Михаил пазителите на закона, реда и спокойствието в обществото ни – българските полицаи, отбелязват своя професионален празник. Отправям най-искрени поздравления към  усилията на полицейските служители в ОД на МВР-Кърджали да бъдат в крак с очакванията на обществото, да пазят живота, имуществото и сигурността на гражданите. Заслужава да се отбележи фактът, че по приоритетни области в нашата дейност са постигнати добри резултати, а това е доказателство за Вашия професионализъм в ежедневната Ви работа.
Професията на полицая е белязана с големи изисквания, защото хората са изключително чувствителни към нередностите в обществото не само когато бъдат засегнати личните им права и законни интереси, но и когато престъпните посегателства нараняват чувството им за справедливост. Затова изразявам дълбокото си удовлетворение от Вашите усилия да отговаряте със своята работа пред всеки един гражданин, който е потърсил помощта ви, на тези високи стандарти, които Ви поставя професионалното поприще.
Желая Ви здраве, благополучие и много успехи занапред. Изразявам своята благодарност и към Вашите семейства, без чието разбиране и подкрепа не бихте могли да постигнете добрите резултати във Вашата професия, за която много често няма почивни дни и работно време.
Честит празник !

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини