Нов сезон на турския сериал "Отмъщението" по AXN

"Има нещо наистина примамливо в идеята да бъдеш новобранец – удря по страховитото и вечно усещане, че мамиш, сякаш си дете облечено в дрехите на възрастен, което се преструва, че знае какво прави. И си помислих – какво ли е да се чувстваш по този начин, но с пистолет в ръка?“, отговаря изпълнителният продуцент на „ЧЕНГЕТА НОВОБРАНЦИ“ Таси Камерън на въпрос свързан с възникването на идеята за сериала.

Новият пети сезон на сериала започва на 4 оември, с два живота, които увисват на косъм – тези на полицаите Сам Суарек и Клои Прайс, простреляни докато са на смяна. И двамата са в критично състояние в болницата, но въпреки това, животът в 15-ти участък трябва да продължи.

Другата премиера е на 5 ноември от 22.50 ч. „ВИРУС“ е научно-фантастичен трилър от 10 едночасови епизода, който проследява работата на д-р Алън Фарагут (Били Кембъл) и неговия екип от служители на „Центъра за контрол и превенция на заразните болести“, изпратени в арктически частен изследователски център „Арктик Био Системс“, за да проучат неизвестен вирус. Вече на място, на Фарагут и екипът му се налага да се бори не само с неизвестния патоген, но и с местните учени, които не желаят да разкрият произхода на вируса или поне изходната точка на нерегламентираните си изследвания. Нещата се влошават допълнително, когато братът на Алън Питър - един от първите заразени изследователи бяга от изолатора, а екипът на Алън започва да осъзнава, че вирусът не само дава супер сила, но препрограмира мозъка на жертвите си, за да ги превърне в "машина за перфектно заразяване".

В края на ноември тръгва и втори сезон на "ОТМЪЩЕНИЕТО" /INTIKAM/ - лицензираната турска адаптация на американския сериал на ABC Revenge. Историята се заплита около Ямур Йозден, красива млада жена, която се мести в богат квартал на Босфора в Истанбул. Но нищо не е такова, каквото изглежда – това всъщност е Дерин Челик изживяла живота си до момента в тежка заблуда. Нейният баща Адил е осъден за престъпление, което не е извършил и е хвърлен в затвора, а малката по това време Дерин е изпратена в сиропиталище убедена, че баща ѝ е виновен. Адил копнее дъщеря му да научи истината и през всичките тези години води дневник, в който разказва цялата история от самото ѝ начало. Когато навършва 18, Дерин научава истината за баща си, но вече е прекалено късно – той умира в затвора. Твърдо решена да отмъсти на хората предали безмилостно единственият ѝ близък човек, Дерин се завръща в квартала от детството си, където е прекарала най-щастливите, но и най-ужасните си мигове, по-красива, по-силна и по-опасна отвсякога! Сега тя е Ямур!

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини