Деца от Черноочене наредиха есенна изложба

Малчугани, родители и учители от детска градина „Знаме на мира“ в село Черноочене наредиха изложба с есенни мотиви. Експозицията от природни материали е изложена в стаите на групите. С пъстри листа, шишарки, желъди, орехи, плодове, семена, цветя, дървесни материали и др. са изработени най-различни фигури.
„Решихме да използваме есенна тематика, чрез която да изразим красотата на сезона, неговите багри и настроение“, каза директорката на детското заведение Елмаз Апти.
Журито изключително се затрудни при класирането на печелившите, тъй като деца и родители се бяха постарали да направят изключително красиви фигури с есенни мотиви. С тази проява ЦДГ „Знаме на мира“ казва сбогом на Есен-2018.
Провокирани от своите деца, родителите също активно са участвали в наредбата на изложбата. Съвместната работа – деца, учители и родители има голям принос в възпитанието на децата, убедени са от детското заведение. Тази изложба е не просто път за изява на всяко дете, тя е и повод за размисъл, тя има и много възпитателен характер, казват от ръководството на детската градина. Изложбата е част от поредица инициативи, които ръководството и екипът реализират, за да бъде детската градина още по-привлекателно място за малките и техните родители.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини