Почина детенцето, простреляно от убиеца от кв. "Надежда"

Тялото на мъжа и простреляно дете на видима възраст 1 г. са открити в района на бензиностанция близо до София, научи "24 часа".
 
Това е мъжът, когото МВР издирваше за убийството на 23-годишна жена, чийто труп беше намерен в кв. "Надежда". Детенцето им е момиченце на една година.26-годишният охранител е убил жената, от която има дете, след това се е качил на колата си с него и е потеглил.
 
Предполага се, че издирваният баща е прострелял детето си със същия пистолет, с който и майка му, а след това е направил опит да се самоубиеСкандал между двамата родители стои в основата на трагедията.
 
Момиченцето на 1 годинка е простреляно в главата. Детето е закарано живо в "Пирогов", в кома, и въпреки опитите на лекарите на го спасят, то е починало.
 
Втори екип е успял да стабилизира мъжа и да го транспортира в "Пирогов". Екипите на Спешна помощ са реагирали мигновено на сигнала. Линейката е пристигнала на мястото на седмата минута.
 
Сигналът за убийството беше получен към 18:30 часа тази вечер. В столичния кв. "Надежда" беше открито тяло на простреляна млада жена.
 
Полицията започна да издирва мъжа, с когото живеела на семейни начала, но наскоро се разделили. С него е била и едногодишната им дъщеричка. Мъжът притежава законно оръжие. Той е на 26 години, служител в частна охранителна фирма и не е криминално проявен, съобщи по-рано директорът на СДВР ст. комисар Ивайло Иванов.
Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини