Хлапак с БМВ влетя в гробище, настанен е в болницата

18-годишен водач с „БМВ“ се блъснал в оградата на гробищния парк в землището на село Горна Кула вчера около 19, 30 часа. Причина за произшествието е движение с несъобразена скорост, вследствие на което шофьорът загубил контрол над управлението. Той е настанен под наблюдение в кърджалийската болница. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

На ул. „Първи май“ в Кърджали „Форд“ с 43-годишен водач при извършване на маневра блъснал паркиран таксиметров автомобил. Шофьорът напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Издирен е и му е съставен акт по ЗДвП.

36-годишен мъж управлявал нерегистриран автомобил, установиха полицаи от РУ-Кирково. Водачът се движил с „Опел“ и бил проверен в района на ГКПП „Маказа“. При направена справка станало ясно, че автомобилът е с прекратена регистрация. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението.

83 автомобила си били проверени в специализирана операция на територията на областта вчера с цел ограничаване на предпоставките за тежки пътни произшествия. Установените нарушения на ЗДвП са 47. Съставени са 14 акта и 33 фиша.

Екип на пожарната служба в Кърджали проникнал през терасата на къща в града, за да осигури достъп на медицински екип за оказване на помощ на жена. Спасителната операция е проведена вчера в 14, 30 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини