26 °C

Премиерите през октомври на National Geographic

Гранична сигурност: Латинска Америка (Latin American Hot Borders 1) (16x30)
Понеделник 15 октомври @ 22:55 (2 епизода един след друг)
Премиера през октомври

Общата дължина на границите на Латинска Америка е 35000 километра, които показват географските ограничения на всяка от държавите. Те представляват и своеобразна граница между легалното и нелегалното, изключително тънка линия, която много хора са готови да пристъпят. И все пак, на всеки от пунктовете много мъже и жени, от полицаи до митничари, упражняват строг контрол с надежда да спрат онези, които опитват да нарушат закона.

Разследване на самолетни катастрофи 17Б (Air Crash Investigation 17B) (4x60)
Понеделник 1 октомври @ 21:55
Премиера през октомври

Всеки пък, когато се разбие самолет, светът обръща поглед натам. Същото правят и експертите, чиято работа е да разберат какво се е случило. „Разследване на самолетни катастрофи“ разкрива истината зад най-легендарните самолетни бедствия. Всеки епизод включва свидетелски разкази, невероятни възстановки, най-съвременни компютърни ефекти и интервюта със следователи, които разкриват какво всъщност се е объркало.

Първа световна война: Тунели на смъртта WWI: The Tunnels of Death (1x60)
Четвъртък 25 октомври @ 20:55
Премиера през октомври

Декември 1914 година. След 5 месеца във война, и германците, и Съюзниците са се скрили зад непробиваеми стени. Изправени пред това продължително напрежение, войниците ще върнат в употреба стари оръжия, които ще модернизират: мини, укрепления за обстрелване на врагове… Благодарение на обясненията на първокласни експерти, компютърно генерирани изображения, възстановки и исторически архиви, сега можем да опознаем невероятните подземни мегаструктури на Първата световна война.

Мафията отблизо (Mafia Confidential) (1x60)
Неделя 21 октомври @ 21:55
Премиера през октомври

Има хора, които са се превърнали в митове, истински икони на времето ни, но по дефиниция една такава личност е забулена в мистерия, недостижима и непозната. Епизодът разказва историята на най-свирепите и безпощадни босове на мафията за всички времена.
Представата за тях, обработена от медиите и разбиранията на хората, постепенно е заменила личностите, които са те в действителност. „Мафията отблизо“ интервюира вътрешни хора, готови да обрисуват интимни и детайлни портрети на главните герои.

Морски вълци: севера срещу юга 5 (Wicked Tuna: North vs. South 5) (13x60)
Понеделник 22 октомври @ 20:55
Премиера през октомври

Сезонът на червената риба никога не е бил по-тежък. По-строгите регулации и ограничението в улова пораждат допълнително напрежение между рибарите на Севера и Юга. След като трикратният шампион Фишин Френзи бе победен миналата година, всяка лодка се цели в най-добрия резултат, а когато имаш право да уловиш само една риба на ден, всеки може да спечели.
Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Kardjali.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 24.06.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини