Патрулка блъсна четирима на пътя, жена почина след удара

Патрулка блъсна четирима около катастрофирал Фиат на шосето, 65 годишна жена е починала на път за болницата в Плевен. Ранени общо са 5-тима, двама от тях са полицаите от служебната кола, съобщи МВР. 

Сигналът за катастрофата е получен вчера около 17.23 ч. в дежурната част на ОД на МВР-Плевен. По първоначални данни, колата е ударила четирима души, намирали се на пътното платно след претърпян по-рано инцидент с материални щети с "Фиат Пунто", попаднал в крайпътна канавка.

Всички пострадали, сред които и двама полицейски служители, пътували в служебната кола, са транспортирани за оказване на помощ в медицинско заведение. На път за болницата е починала 65-годишна жена, която шофирала катастрофиралата кола "Фиат Пунто". Водачът на служебния автомобил е тестван с техническо средство, пробата му е отрицателна, взета е кръв за лабораторно изследване.

Огледът е извършен в присъствието на следовател при окръжната прокуратура. Продължава работата по изясняване на причините, довели до произшествието. Образувано е следствено дело.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини