ОбС - Асеновград заседава днес, вижте предварителния дневен ред

28 са точките в проекта за дневен ред на 46-ата редовна сесия на Общински съвет – Асеновград. Според него съветниците ще започнат заседанието с докладните, разгледани от Постоянните комисия по общинска собственост и по устройство и развитие на територията на общината. Следват докладните от ПК по Бюджет и финанси, сред които са тези за приемане на отчетите:

- на бюджета на Община Асеновград за 2017 г.

- за сметките за средства от ЕС, администрирани от Националния фонд (НФ) 31.12.2017 г.

- за сметките за други средства от ЕС за 2017 г.

- на инвестиционната програма за 2017 г.

- на общинския дълг за 2017 г.

- годишния финансов отчет 2017 г. на Общината (всички ПК)

Ще бъдат гласувани още докладните записки относно одобряване на актуализирана бюджетна прогноза за местните дейности за периода 2019 - 2021 г. на Община Асеновград и относно необходимост от издаване на запис на заповед по проект с наименование "Образователна инфраструктура - обновяване и внедряване на мерки за енергийна ефективност на сградите на детските градини, модернизация на училища и рехабилитация на дворните им пространства" след сключен договор за безвъзмездна финансова помощ.

От Постоянна комисия Правна за обсъждане влизат предложение относно приемане на Правилник за изменение и допълнение на Правилника за организацията и дейността на ОбС – Асеновград, докладна относно приемане на „Наредба за изменение и допълнение на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за условията и реда за издаване на разрешителни за водовземане, управление и ползване на находищата на минерална вода на територията на Община Асеновград“, а също и докладна за приемане на актуализиран план за противодействие на тероризма и защита при терористична дейност в общината.

Заседанието започва в 09:00 ч. и ще бъде предавано онлайн от Asenovgrad.NET.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини