Спипаха маркови дрехи-менте в магазин в Кърджали

Фалшиви артикули на известни търговски марки са били открити при специализирана операция на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ вчера. При проверка в магазин за дрехи в Кърджали полицаите намерили 51 броя тениски, блузи и якета от 13 марки, които са били използвани в търговската дейност без разрешението на притежателя на изключителното право. Стоките са предадени с протокол за доброволно предаване и са на съхранение в ОД на МВР. Проверката по случая е по чл.172б от Наказателния кодекс.

Лек автомобил „Форд“ с интервенция върху идентификационния номер е иззет и е на съхранение в ОД на МВР-Кърджали. Колата била представена вчера за регистрация от 37-годишен в сектор „Пътна полиция“ като употребявана в Дания. При проверката било установено подправяне на номера на рамата. Работата по изясняване на случая продължава сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в дирекцията.

Бързо производство за незаконно притежаване на наркотично вещество е образувано в РУ-Кърджали. В землището на село Широко поле около 19 часа снощи бил проверен 30-годишен, у когото полицаи намери суха листна маса. При извършен тест субстанцията реагирала на марихуана. Дрогата е иззета. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата продължава разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини