Ванко 1, овации за сутеньора в праймтайма

"Ако ви е минало възмущението от Азис, да питам как сте със сутеньорчето, което в национален ефир обясни, че жената стои по-ниско от мъжа?!" пише Надежда Цекулова.

Да припомня:

Ванко 1 е осъждан за притежание на 70% от пазара на проституция във Пловдив, както и за международен трафик на жени с цел сексуална принуда и робство.

Нова телевизия, след като ежедневно с трагичен тон съобщава за помляни и изнасилени жени, безтрепетно селектира тази особа за прослава в праймтайма на националния си ефир. Ама без нито една мъъъничка камбанка да дрънне, че това е абсолютно чудовищно.

Че този човек жертвите му и децата им ще го гледат. 

Че цялото българско общество ще бъде облъчвано от скотските му изявления. 

Че начинът му на живот ще бъде приет за вдъхновяващ пример от младежи, които с право ще смятат, че ако отвлечеш, пребиеш и изнасилиш някакъв брой жени, ще те поканят да живееш в луксозна къща, ще те дават постоянно по телевизията и ще ти дадат невъобразими пари.

Завеса.

Текстът е от профила на авторката във Фейсбук

Източник: ClubZ.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Kойчо
    16 -1
    00:30, 18 сеп 2018
    Браво за статията! Да се сложи една сериозна глоба например 5000000 на телевизията
  • 2
    Но
    нова телевизия са ..
    2 0
    11:12, 19 сеп 2018

    Защо има СЕМ, за какво служи?Големите медии служат на управляващите и изобщо не ги интетесува какво внушават на младите.После се чудим кога ще се оправим. Според мен е необходимо да получат обществено порицание поне в социалните мрежи. Какво си въобразяват, къде им е морала?Докато не сменим системата с партиите няма да се оправим. Те ни карат да играем тяхната игра, карат ни да си избираме за кого от тях да гласуваме.Аз не искам да играя тази порочна игра. За никого няма да гласувам. Не искам по този начин да се прави политиката в тази държава. Искам повече референдуми. Искам на референдумите да не могат да гласуват хора които не внасят данъци. Не искам да гледам от сутрин до вечер турски сериали. Ще си помисли човек че ни плащат за да ги излъчваме.Това не може да буде политика на нашето правителство.Не желая да гледам реалита от типа на Биг брадър. Искам си държавата, крадците да се махат. Чудя се кога най накрая ще се ядоса тоя народ.Какво чакаме, да се разберат Русия и Турция на кого ще е тази територия ли? Долу нова телевизия и всички подобни на нея!Не желая да ме залиеат с помия подобни телевизионни канали!

Случаен виц

Последни новини