„Беломорски“ с кръвен данък, мъж бе премазан на кръстовище

57-годишен мъж бил блъснат на пешеходна пътека в Кърджали от товарен „МАН“ с 54-годишен водач. Произшествието станало в петък около 16 часа на кръстовището между бул.„Беломорски“ и ул.„Заводска“. По-късно пострадалият пешеходец е починал в болница. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство.

Само с материални щети е друго пътно произшествие на 16 септември около 17,30 часа. След нарушена дистанция на разклона за Асеновград 41-годишен водач на „БМВ“ блъснал спрял лек автомобил „Тойота“. Не е констатирана употреба на алкохол. На виновния е съставен акт по ЗДвП.

Сигнал за пожар в апартамент в Кърджали е подаден в 18,30 часа в събота. Екип на пожарната служба заварил да гори скара на тераса вследствие на късо съединение. Огънят е потушен. Изгорели: дограма, бяла и черна техника. Шестима огнеборци от службата в Кърджали гасили запалени отпадъци в града. Няма нанесени щети.

Сигнал, че в къща в село Солище има змия, е подаден вчера в 16 часа. Двама спасители от пожарната в Кърджали уловили влечугото и го изнесли от жилището.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Pe
    Pet
    0 0
    23:05, 18 сеп 2018
    "Това съобщиха от регионалния прсцентър на МВР Кърджали". Няма статия, която да не завършва така или "областния център" и т.н. Бъдете малко професионалисти бе хора стига с тези повтарящи се глупости. В една статия сте набутали цялата криминална хроника, а заглавието за сттия в която има 3 реда. Това съобщиха от регионалния пресцентър :)))))))))
Последни новини