Кмет и общинари чистиха в двора на училище „П.Р.Славейков“

Изображение 1 от 3

    Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис, заместник кметовете Мюмюн Али, Катя Митовска,Веселина Тихомирова,Тунджай Шюкрю, секретарят на общината Сезгин Бекир и представители на Общинска администрация от всички ресори участваха в почистването надвора на най-голямото училище в Южна България – СУ“П.Р.Славейков“ в кв.“Възрожденци“.В акцията по почистването се включи и народният представител от ДПС Адлен Шефкет.

     Врамките на кампанията „Да изчистим България заедно“ в училището бяха дошли родители и ученици, за да помогнат на персонала да подготвят ремонтирания корпус на сградата за началото на учебната година.

    Директорът на СУ“П.Р.Славейков“ Милко Багдасаров определи  мястото за уборка на общинарите, които за кратко време напълниха десетки чували със строителни отпадъци.


    В началото на седмицата кметът  инж.Хасан Азис  призова  всички кърджалийци на 15 септември 2018 година, да се включат в най-мащабната доброволческа инициатива -Световният ден на почистването, като  почистят териториите около жилищни и нежилищни  сгради. Община Кърджали  осигури чували и ръкавици на желаещите да се включват в кампанията.
    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ба
      бай хасан
      2 0
      13:42, 15 сеп 2018
      Пияр, та пияр. Добре, че са децата от Славейков, дето са организирани по списък, да чистят. Като го снимахте този красавец Хасан, да му бяхте казали да свали сакото. Като го гледам ми е ясно колко е чистил. Но там сте се събрали всички журналя на ясла и снимате ли, та снимате. Пияр му е майката.
    • 2
      Ба
      бай хасан
      2 0
      13:48, 15 сеп 2018
      Брей, че бърза реакция за минути смениха снимките и статията. Аз коментара го имах копиран затова го пуснах отново. Така се пази имидж на кмет. Аз да попитам там в двора на училището не трябва ли да чисти фирмата изпълнител на строежа? Нали все пак тя издава част от обекта. Това някаква безплатна помощ от общината и децата учещи там ли е?
    • 3
      Ар
      Арда
      2 0
      14:41, 15 сеп 2018
      Кметеее вземи сложи по едно кошче за боклук на тоя новия мост, та да не се налага после да чистим по улиците.
    • 4
      Ве
      Верка
      0 -1
      14:59, 15 сеп 2018
      Аз не мисля, че е лошо да поработят деца, учители и родители заедно!
      • Ба
        Бай иван
        1 0
        16:19, 15 сеп 2018
        Само,че защо неяма и дума за децата. А само кмета, та кмета. А той даже след снимките си тръгна.
    Последни новини