Топ 5 мъжки модни тренда, които жените мразят

Вероятно мъжете ще бъдат шокирани да чуят, че много жени не харесват облеклото им. Мненията на мъжа и жената за това какво е секси и какво не е, често се различават значително. Но има елементи от мъжкия гардероб, които дори на най-привлекателния мъж изглеждат смешно и нелепо.

Ето пет мъжки модни тенденции, които жените мразят:

1. Прилепнали дънки или панталони

Теглото е една от най-наболелите теми за жените. А представете си, ако гаджето им е по-слабо от тях и на всичкото отгоре го демонстрира с впити дънки. Това убива самочувствието на дамите, но и те не биха чувствали, че до тях има силна половинка. Има и друг проблем - двамата да носят един същ размер и да спорят кой да облече новите дънки.

2. Розовото като предпочитан цвят

Повечето жени биха си казали: „ Де да имаше казарма“, ако видят мъж в розово. Въпреки че в последните годините розовият цвят стана унисекс, все още не е чак толкова приемлив в очите на нежния пол. Да не забравяме също, че розовия цвят се счита за цвета на Барби, не на Кен.

3. Джапанки

Представете си, че елегантно облечен, строен мъж се задава към вас, поглеждате надолу и....джапанки. Голяма част от жените смятат, че мястото за носене на джапанки е на морето. Горещото време не е оправдание за мъжете да си ходят почти боси по асфалта. Има достатъчно други удобни и практични обувки, които могат да се обуят в горещото време.

4. Дълбоко деколте на тениска

Така както розовия цвят, така и дълбоките деколтета трябва да бъдат оставени на жените. Едно от нещата, които биха отвратили жените е да видят как космите на мъжете се подават от дълбокото им деколте. Едва ли са нужни повече думи, за да опишем колко не е ок този аутфит.

5. Ризка с елече

Тази комбинация беше доста популярна в началото на века. Да, преди 18 години ризката в съчетание на елече изглеждаше секси, а сега е просто демоде. Да не говорим, че комбинацията не изглежда еднакво добре на всички.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини