Екстремни приключения по Discovery през септември

В дивата пустош с Беър Грилс
От понеделник, 3 септември, в 21:00 ч.

Звездите са свикнали с луксозен начин на живот и разглезени от престои в 5-звездни хотели, но не и когато са с експерта по оцеляването Беър Грилс! В поредицата още известни личности, които са убедени, че могат да се справят с предизвикателствата, са поставени на мястото си от дивата природа. Във всеки епизод Беър отвежда поредната дръзка светска персона дълбоко в пустошта, поставяйки техния аматьорски ентусиазъм за приключения на изпитание. От скачане с парашут до спускане с въже, звездите, сред които Джоузеф Гордън-Левит, Кери Ръсел и Дон Чийдъл, ще се сблъскат с най-големите си страхове по време на 48-часовото пътешествие на живота си. От каменистите равнини в Кения и вулканичния терен на Канарските острови до стръмните урви на испанския Иберийски полуостров, те се озовават в по-опасен и коварен терен отвсякога.

Трудни за убиване
От петък, 7 септември, в 21:00 ч.

Тим Кенеди израства в Тексас и най-уважаваните от него хора са каубоите, дървосекачите и главорезите от петролните полета - корави работници, които рискуват живота си всеки ден. Днес Кенеди е американски рейнджър и ММА боец и обикаля САЩ, за да хвърли светлина върху най-тежките професии, като живее един ден в кожата на хората, които ги вършат. От пожарникари, които скачат с парашут в горски пожари, до ядрени заварчици и бикоборци - във всеки епизод Тим рискува живота си, за да разкрие ежедневния героизъм на тези трудни професии.

Предизвикателството на нинджите
От неделя, 30 септември, в 21:00 ч.

В сурова и студена пустош девет експерти по оцеляването се впускат в неуморно 24-дневно предизвикателство, основано на древното изкуство на нинджите. Провеждани под надзора на великия учител Хатсуми, изпитанията са подготвени с цел да отличат подходящ наследник на неговата бойна династия. Всеки от състезателите ще рухне и ще се изгради наново, опитвайки се да намери храна, вода и подслон - и всичко това, докато тренира 18 нинджуцу дисциплини. Бойците са разделени на три групи и захвърлени в екстремните условия на заледени блата и обрулени от вятъра планини. Всички са дехидратирани и изложени на суровите условия, но кой ще оцелее и ще се докаже, и ще стане последният нинджа?

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини