Мракът: Природата нощем - акценти на VIASAT NATURE през август

Спасители на котки
Започва на 6 август, в 16:35 ч.
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Поредицата, представена от Джо Бранд, следва най-голямата благотворителна организация за животни в света - Кралското общество за превенция на жестокостта към животните, чиито специалистите пътуват от град на град, за да спасят британските котки и котенца.

Едно от пет британски домакинства има котка, но за съжаление не всяко от тях третира домашния си любимец подобаващо.

Нашите котки се сблъскват с какви ли не проблеми - от произшествия с коли до рак, от изоставяне до насилие - и от организацията работят неуморно, за да ги защитят.

Мракът: Природата нощем
Започва в неделя, 19 август, в 18:50 ч.
Брой епизоди: 3 x 60 мин.
За хората мракът е застрашителен и парализиращ, той крие най-опасните и ужасяващи същества на Земята. Но мракът съдържа и най-големите неразкрити мистерии на природата. Повечето животни са активни през нощта, но те рядко са изучавани и снимани в мрака.

"Мракът: Природата нощем" следва екип от експерти по дивата природа и специални екипи от оператори с мисия да разгадаят тези мистерии. Бродейки из джунглите и блатата на Южна Америка през нощта, екипът хвърля светлина върху невиждани досега същества и техните невероятни действия и предлага нова перспектива към дивия живот на планетата.

Кучето не е виновно
Брой епизоди: 6 x 60 мин.
Уникална поредица, която предизвиква млади собственици на кучета да поживеят в екстремни условия по света. Експертите са съгласни, че поведението на кучетата зависи от стопаните им.

"Кучето не е виновно" взема хора с лошо отношение към домашния си любимец - вариращи от жена, която ползва кученцето си като жив моден аксесоар, до мъж, решен да превърне своя другар в агресивна машина, и ги отделя от кучетата им. Те се отправят към невероятни места, за да заживеят заедно с овчари в Австралия или с хора, които се опитват да предодвратят бракониерството на носорози в Южна Африка.

Младите собственици научават по трудния начин, че животните са на първо място, когато животът зависи от кучетата. Докато се борят да се справят с трудните си нови отговорности, дали ще успеят да преразгледат живота си и да станат по-добри стопани на собствените си любимци?

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини